Sint Wingene

Bezoek de “Kamer van de Sint” in Wingene
Weekend: 28-29/11 en 4-5-6/12

Boeken

Bezoek de “Kamer van de Sint” in Wingene

Weekend: 28-29/11 en 4-5-6/12

Omwille van het ‘Coronavirus’ kan de Sint, samen met z’n pieten geen bezoeken aan huis brengen. Daarom heeft de Sint beslist om twee weekends te logeren in Wingene in de Munkenhoeve te midden de Munkenbossen (Sint-Elooi) en nodigt hij alle kinderen uit.

Heb je je ooit al afgevraagd waar de Sint logeert terwijl hij zich in Wingene voorbereidt op zijn verjaardag en de pakjes ronddeelt?

Wens je, ondanks het coronavirus covid-19, toch de Sint op een veilige manier te ontmoeten samen met mama, papa, broertjes en zusjes in zijn kamer? Kom dan zeker naar de “Kamer van de Sint” in Wingene.

Boek (zie ‘boeken’) jouw ontmoetingsmoment van ongeveer 20 minuten, in de “Kamer van de Sint”. Je treedt er binnen in de magische kamer van de Sint. De Sint en z’n pieten begroeten de kinderen, mama en papa en stellen de kinderen centraal.

Je beleeft er een persoonlijk, aangenaam en warm moment. Samen met de Pieten kunnen de kinderen een versje voordragen, een liedje zingen, een dansje doen, een mooie tekening (zie ‘Sinttekeningen’), een hapje voor het paard of hun fopspeen aan de Sint geven.

Voor de kinderen hebben de Pieten alvast een zakje lekkers bij.

Foto’s nemen met de Sint en zijn Pieten hoort er alvast bij (zie ‘Coronaveiligheidsmaatregelen’).

Tijdens het bezoek aan de SintKamer leest de Sint voor uit het Heilig Boek. Zowel flinke als minder flinke opmerkingen kunnen aan bod komen. Deze kan je aanleveren via het door u in te vullen ‘Kindformulier’. Wil je echter een gepersonaliseerde tekst laten voorlezen uit zijn Heilig boek? Geen probleem, stuur de tekst 3 dagen op voorhand door per mail, met duidelijke vermelding van naam kind.

En wie weet, halen de zwarte Pieten nog enkele van hun gekste grappen uit in de SintKamer…

Indien u het wenst delen Sint en Pieten ook de door u vrij en zelf voorziene genaamtekende sinterklaaspakjes aan uw kinderen uit. Deze geschenken dient u voorafgaand te bezorgen tijdens de pakjesavond (zie ‘Pakjes’).

Een krachtig en vooral kwalitatief betoverend moment in de SintKamer van ongeveer 15 tot 20 minuten…. Wedden dat het voor uw kinderen het mooiste en onvergetelijkste sinterklaasmoment uit hun kindertijd wordt ?


Kindvriendelijke Garantie:

Wij garanderen u dat de Sint en zijn Pieten absoluut kindvriendelijk zijn. Zo is de roe bij ons helemaal uit den boze. Het Heilig boek wordt gebruikt maar niet met de bedoeling om te straffen. De zak wordt enkel gebruikt om snoep en cadeautjes in te stoppen. Er gaat niemand mee naar Spanje: zo'n gratis vakantie zou een iets te mooi cadeau zijn. Sinterklaas is kindervriend en absoluut geen bangmaker voor uw kinderen.Groetjes,

Het Sintteam, Tom Braet, Stijn Braet, Jeroen Van de Walle, Miguel Huys, Lieven Dossche, Gerdi Lambert, Tom Vandewiele, Bjorn Verheye, Frederik Van Aerde, Kim Timmerman, Debby Paepe.