Sint Wingene

25, 26 november en 1, 2 en 3 december 2023

Boeken

De Sint en zijn Pieten bij jullie thuis op bezoek

De Sint en zijn Pieten komen graag bij jou thuis op bezoek.
De Sint klopt bij u aan op uw geboekte tijdstip (zie ‘Boeken’). Ze begroeten uw kinderen, familie en vrienden en stellen de kinderen centraal. Samen maken we er een aangenaam en warm moment van. Samen met de Pieten kunnen de kinderen een versje voordragen, een liedje zingen (zie ‘liedjesteksten’), een dansje doen, een mooie tekening (zie ‘Sinttekeningen’), een hapje voor het paard of hun fopspeen aan de Sint geven.

Voor de kinderen hebben de Pieten alvast strooiselsnoep bij.
Foto’s nemen met de Sint en zijn Pieten hoort er alvast bij.

De Sint leest voor uit het Heilig Boek. Zowel flinke als minder flinke opmerkingen kunnen aan bod komen. Deze kan je aanleveren via het door u in te vullen ‘Kindformulier’. Na boeking ontvangt u een bevestigingsmail van boeking, hier vindt u de link om de kindformulieren in te vullen. Dus eerst boeken en via de antwoordmail de kindformulieren aanleveren. Wil je echter een gepersonaliseerde tekst laten voorlezen uit zijn Heilig boek? Geen probleem, stuur de tekst 3 dagen op voorhand door per mail (info@sintwingene.be), met duidelijke vermelding van naam kind en adres.

En wie weet, halen de Pieten nog enkele van hun gekste grappen uit…

Indien u het wenst delen Sint en Pieten nog de door u vrij en zelf voorziene genaamtekende sinterklaasgeschenken aan uw kinderen uit. Het praktisch verloop spreken we op voorhand af.

Een krachtig en vooral kwalitatief hoogstaand écht sinterklaasbezoek bij u thuis van ongeveer 15 tot 20 minuten…. Wedden dat het voor uw kinderen het mooiste en onvergetelijkste sinterklaasfeest uit hun kindertijd wordt ?

Om het sintbezoek echt geslaagd te maken denk dan even aan volgende voorbereidende acties:

  • De Sint en de Pieten zijn grote dierenvrienden, maar tijdens het bezoek houden we ze toch liever op een veilige afstand 🙂.
  • De Sint zit graag op een stoel of hoge zetel en niet naast de kachel of haard.… Voor de Pieten maakt dit niks uit.
  • Indien de Sint cadeautjes dient te overhandigen, geeft u voorafgaand door waar deze zich bevinden (bv koffer auto, carport, tuinhuis,…).  De chauffeur van de Sint stopt deze met plezier in de sintzakken en bezorgt deze aan de Pieten tijdens het bezoek.

Garantie:

Wij garanderen u dat de Sint en zijn Pieten absoluut kindvriendelijk zijn. Zo is de roe bij ons helemaal uit den boze. Het Heilig boek wordt gebruikt maar niet met de bedoeling om te straffen. De zak wordt enkel gebruikt om snoep en cadeautjes in te stoppen. Er gaat niemand mee naar Spanje: zo'n gratis vakantie zou een iets te mooi cadeau zijn. Sinterklaas komt als een echte kindervriend die cadeautjes en snoep brengt en absoluut niet als bangmaker voor uw kinderen.


Groetjes,

Het Sintteam